Specialismen

Naast onze expertise op voorkomende elektrotechnische en zwakstroom installaties zijn wij ons verder gaan bekwamen. Om een grotere onafhankelijkheid te houden van merken en leveranciers is een diepgaande technische kennis noodzakelijk.

Dit levert voordelen op. Technische mogelijkheden kunnen volledig benut worden, koppelingen met andere systemen worden mogelijk. En dat alles met slechts 1 aanspreekpunt, SDN engineering. • Post

  Systeemintegratie


  Integratie van bestaande of aan te leggen installaties binnen een centraal systeem. Hiermee wordt een volledige integratie van techniek met inzicht in alle installaties verkregen.
  Een mooie oplossing bijvoorbeeld toegepast achter een centrale balie. Hier vindt de bediening plaats van deuren, intercoms, overwerk timers. Ook komen meldingen binnen van bijvoorbeeld miva toiletten, status breekruitjes, etc. Tegelijkertijd kunnen camerabeelden weergegeven worden op extra schermen.

 • Post

  Beheer op afstand

  Beheer en ondersteuning op afstand. Wij bewaken of verbindingen nog in tact zijn, of apparatuur nog operationeel is. Dit gaat tot op component niveau. In feite de toegepaste Internet of Things (IoT). Tevens kunnen wij op afstand softwareaanpassingen doorvoeren, upgraden en/of resetten.

 • Post

  Loggen van gegevens

  Loggen van gegevens als aantal branduren/draaiuren, aantal maal geschakeld, energieverbruik, temperatuur, luchtvochtigheid, etc. Het conditioneel schakelen / sturen van apparatuur of het planmatig uitvoeren van onderhoud op basis van uitgelezen waardes is hiermee binnen handbereik gekomen.

 • Post

  VoIP

  VoIP, voor zowel intercom als telefonie. Hierbij kunnen wij tevens uw provider zijn die de totale telefonieoplossing voor u verzorgt en beheert. Dit doen wij voor een aantal klanten waarbij wij tevens de lijnen bewaken en bij onverhoopte storingen binnenkomende gesprekken automatisch doorsluizen naar een of meerdere mobiele nummers.

 • Post

  Toegangscontrole

  Toegangscontrole, naast het toepassen van veel bekende/toegepaste systemen hebben wij ook een eigen systeem wat in specifieke gevallen wordt ingezet. Hierbij verzorgen wij indien gewenst ook de pas- / tag-uitgifte en het beheer. Tevens kunnen wij de sloten, deurdrangers en sluitplaten, onderdelen in het geheel voorzien. Van belang voor de juiste werking van een toegangscontrole systeem.

 • Post

  Service en Onderhoud

  1ste en 2de-lijns service. Door onze diepgaande kennis van veel systemen worden wij met regelmaat betrokken bij lastige storingen. Hier komt onze brede kennis en kunde van verschillende zwakstroomsystemen tot zijn recht.

 • Post

  Eigen ontwikkeling

  Wij maken waar mogelijk gebruik van standaard op de markt verkrijgbare apparatuur. Het komt echter voor dat, gezien speciale eisen/wensen die aan apparatuur gesteld wordt wij modules ontwikkelen. Onze mensen ontwerpen, maken en testen zowel de hardware als de software. De modules zijn voor gebruik op projecten of op specifieke vraagstelling van opdrachtgevers. Voorbeelden van door ons ontwikkelde apparatuur met software:

  • - Sensoren (met digitale of analoge ingangen) die opgenomen kunnen worden in wifi netwerk
  • - Universeel controle systeem
  • - I/O (digitaal en analoog) modules
  • - Toegangsgcontrole systeem

  Momenteel zijn wij bezig met de eerste pilots van IoT modules op basis van Narrow Band techniek.
  Uiteraard hebben de ontwikkelde modules de mogelijkheid van beheer op afstand in zich.